Получайте еженедельные письма с новостями, отзывами и свежими вакансиями

Карьера и работа в компании Novartis

О нас
Werken bij Novartis België dat is... 204 miljoen patiënten die we elke dag helpen. Volg jij ons ook bij deze missie?

Bij Novartis maak je een verschil vanaf dag één. Zoals miljoenen patiënten elke dag vertrouwen op onze baanbrekende wetenschap en innovatie, hebben wij 100% vertrouwen in jou. We geven je de kans om uitdagingen aan te gaan en
 – больше... initiatief te nemen. Je krijgt de ruimte om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Alleen waar jij groeit, slagen we samen in onze missie.

Werken bij Novartis, dat is ook deel uitmaken van een bijzondere cultuur. We streven naar bezieling, nieuwsgierigheid en empowerment. Of met andere woorden, naar een cultuur waarin iedereen inspired, curious en unbossed aan de slag gaat. Bij Novartis schaart iedereen zich achter dezelfde waarden. Zo creëren we samen de juiste mindset om onze taak te volbrengen: reimaging medicine.


Diversiteit en inclusie vormen een wezenlijk onderdeel van onze culturele ambities. We zetten ons in voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen, met talent van uiteenlopende achtergrond, met oor voor ieders stem. Dit doen we bijvoorbeeld op onze Community Partnership Day ofwel 1 dag per jaar waarop we iets extra terugdoen voor de omgeving rondom ons en ons inzetten voor een goed doel. En zowel kersverse mama's als papa's die wereldwijd bij Novartis werken krijgen 14 weken ouderschapsverlof.
 – меньше
Наши преимущества

Работа в компании Novartis

3,9
Баланс рабочего и свободного времени
4,0
Оплата и преимущества компании
3,5
Гарантия занятости и карьерный рост
3,7
Руководство
3,9
Корпоративная культура

Что говорят о руководстве в компании Novartis?

87 %
сотрудников одобряют работу руководителя компании Vas Narasimhan
Одобрение работы руководителя компании согласно 1 466 оценкам