KKFO Skibet v/ Skolen på Islands Brygge søger engagerede og selvstændige pædagogiske medarbejdere

Kunne du tænke dig at arbejde i en KKFO fuld af liv og aktivitet? Er du initiativrig, engageret og vil glæde dig til at være sammen med Bryggens børn? Så søg en stilling i vores KKFO, hvor leg, læring og trivsel hænger umiskendeligt sammen.

Vi søger

  • en pædagog eller pædagogisk assistent på 28 timer
  • en pædagogmedhjælper på 27 timer
  • en barselsvikar for en pædagogisk assistent

Alle stillinger er til besættelse snarest muligt – dog senest 1. februar 2021.

Om os
Vi er en KKFO med 600 børn og 52 medarbejdere.
Børn og medarbejdere er organiseret i seks afdelinger på tre forskellige matrikler. Fire af de seks afdelinger er beliggende på samme matrikel som skolen, og det er i en af disse afdelinger, alle tre stillinger er ledige. I afdelingen er der 150 børn.

I hverdagen arbejder vi tæt sammen med skolen og har især fokus på den gode overgang fra skole til KKFO og på helheden omkring barnet. Om eftermiddagen er KKFO`en fuld af liv og aktivitet. Der er brug for alle medarbejderes initiativ, planlægning, professionalisme, engagement samt glæde ved samværet med Bryggens børn.
I de pædagogiske aktiviteter og planlagte forløb nyder vi godt af vores bålhytter, idrætshal, gymnastiksal, udeværksted, kreaværksted samt diverse basis- og grupperum med plads til både spontan og planlagt leg. Hos os hænger leg, læring og trivsel umiskendeligt sammen.

Vi arbejder struktureret med uge- og 14-dages planer, med tydelig formidling af vores pædagogiske aktiviteter, og vi arbejder med forpligtende aftaler om opgaveløsning både i eget team og på tværs af organisationen. I så stor en organisation er loyalitet overfor fælles aftaler, målsætninger og retningslinjer af overordentlig stor betydning for både børn og medarbejderes trivsel og udvikling.

Vores fællesskaber bygger på forpligtende samvær og gensidig respekt, og vi har særligt fokus på at styrke det lille fællesskab i det store fællesskab.

Om dig
Du er nysgerrig på børns udvikling og på rammer for børnenes leg og læring. Du betragter samarbejdet med skolen som helt naturligt i forståelsen af det hele barn. Du har lyst til at lære nyt og samtidig selv dele ud af egen viden og erfaring. Du fører dine idèer ud i livet sammen med andre, du har overblik, du stiller gerne spørgsmål og du tager selv initiativ til at planlægge projekter og aktivitetsforløb. Du er vant til at arbejde struktureret og loyalt overfor fælles beslutninger og målsætninger.

Yderligere information
Ønsker du flere oplysninger om værdigrundlag, trivselsplan m.v. henvises www.sib.kk.dk
Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte KKFO-leder Pernille Østergård på 3366 4223.

Søg via nedenstående link senest mandag den 14. december 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler torsdag dem 17. december mellem kl. 10.00 og 16.00.

Københavns Kommune - I dag - oprindeligt job
Logo for Københavns Kommune
Få jobopdateringer fra Københavns Kommune
Københavns Kommune er Danmarks folkerigeste kommune. Den omfatter den centrale del af landets hovedstad, København, inklusiv store dele a...